Ballon-deco

 Ik wil meer informatie
Wij zijn dol op ballonnen, u toch ook? Je kunt zoveel leuke dingen maken met ballonnen. Grote blikvangers voor bij de entree van uw feest, heliumtrossen als aankleding van de zaal of een ballon cadeau geven om iemand in het zonnetje te zetten. Er is altijd een gelegenheid waarbij je ballonnen kunt gebruiken. 

Wij van Lovedeco kunnen voor u allerlei soorten ballondecoraties maken. Wij hebben een standaard aanbod met impressies van eerder gemaakte decoraties. Naast dit assortiment vinden wij het altijd leuk om iets bijzonders en speciaal voor u te ontwerpen. Daarin denken wij graag met u mee.

Bent u geintresseerd in onze decoraties, neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Dan maken wij geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

 Ik wil meer informatie

Ballondecoratie voor uw feest
Wilt u ballonnen om uw feest mooi mee aan te kleden? Lovedeco maakt mooie ballondecoratie in alle soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een ballonboog, ballonpilaren, heliumballonnen, heliumdecoraties ballonslingers en nog veel meer. Ballondecoraties zijn leuk voor elke gelegenheid. Denk aan een verjaardag, een baby shower, een bruiloft, een jubileum, (winkel)opening of feestdagen.

Waarom ballondecoratie van Lovedeco?

Uw wensen staan voor ons centraal bij het maken van onze diensten. Daarnaast is het restulaat voor ons erg belangrijk. Wij zullen altijd met u meedenken om een zo mooi mogelijk totaalplaatje neer te zetten. Wij zullen u adviseren welke decoratie het mooiste is op de locatie van uw feest, maar uiteindelijk is het altijd uw keuze. Omdat wij het mooiste resultaat willen neerzetten gebruiken wij enkel de beste kwaliteit ballonnen voor onze decoraties. De ballonnen zijn gemaakt van 100% latex en biologisch afbreekbaar.

Ballondecoratie bezorgen
Decoraties kunnen niet per post worden verzonden. U kunt ze op komen halen bij ons in de winkel in Schiedam of wij kunnen deze komen bezorgen op locatie
In Schiedam rekenen wij € 10,- bezorgkosten. Daarbuiten zijn de bezorgkosten afhankelijk van de hoeveelheid kilometers dat het bezorgadres van onze winkel af ligt. 

 Ik wil meer informatie


lovedeco maakt gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.
Aangepaste Openingstijden

Van 3 tot 12 oktober zijn wij met vakantie. 
In deze periode is het niet mogelijk om decoraties te laten bezorgen en de winkel is gesloten 
Wij zijn in deze periode ook niet telefonisch bereikbaar en eventuele mail en whatsapp zal worden opgepakt na 13 oktober. 


Wij danken u voor uw begrip.

Marco & Iris 
Lovedeco