Ballonbogen
Een ballonboog is zeer geschikt als aankleding voor de entree van uw feest. Natuurlijk kunt u ze ook in de feestzaal zelf neerzetten als blikvanger. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, stijlen en wij passen de kleurencombinatie aan naar uw wensen en het thema van uw feest.

Naast de producten die hieronder staan, zijn wij altijd bereid om met u mee te denken en met u opzoek te gaan naar de decoratie die bij u past.

 Ik wil meer informatie


Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Standaard ballonnenboog Small

1 meter breed en 2 meter hoog

89,95

visibility
shopping_cart

Standaard ballonnenboog Medium

2 meter breed en 2 meter hoog

99,95

visibility
shopping_cart

Standaard ballonnenboog XL

3 meter breed en 3 meter hoog.

119,95

visibility

Shimmerwall Regenboog

Prijs vanaf 150 euro

Op basis van offerte

visibility

Shimmerwall zonder ballonslinger

Prijs vanaf 150 euro

Op basis van offerte

visibility

Shimmerwall met organic ballonslinger

Prijs vanaf 150 euro zonder slinger of 325 euro met slinger

Op basis van offerte

visibility
shopping_cart

Organic ballonnenboog

Ballonslinger van 4 meter lang. 2,5 meter hoog en 1,5 meter breed.

124,95

visibility
shopping_cart

Heliumboog met rechtopstaande ballonnen

Per ballon te bestellen met een minimale afname van 10 ballonnen

2,50

visibility
shopping_cart

Heliumboog slinger

Per ballon te bestellen met een minimale afname van 20 ballonnen

3,00

visibility
shopping_cart

Lint doorknippen

Een arrangement met alle benodigdheden voor de openingshandeling

139,95

 Ik wil meer informatie

Een ballonboog voor uw feest
Een ballonboog wordt vaak gebruikt om de entree van de locatie aan te kleden. Het is een eye-catcher en geeft uw gasten een welkom gevoel.

Ballonboog in alle soorten, maten en kleuren
Bij Lovedeco kunt u terecht voor meer dan alleen een standaard ballonboog. Wij maken ballonbogen in verschillende stijlen en formaten. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een standaard ballonboog en een Standaard ballonboog XL. Maar wilt u iets bijzonders? Neem dan onze organic ballonboog of een van onze helium ballonbogen. Wij kunnen de ballonboog geheel voor u op maat ontwerpen. Zu kunt u de kleuren geheel naar wens kiezen. En de draairichting is ook mogelijk in verschillende vormen.

Waarom een ballonboog van Lovedeco?
Uw wensen staan voor ons centraal bij het maken van onze diensten. Daarnaast is het restulaat voor ons erg belangrijk. Wij zullen altijd met u meedenken om een zo mooi mogelijk totaalplaatje neer te zetten. Wij zullen u adviseren welke decoratie het mooiste is op de locatie van uw feest, maar uiteindelijk is het altijd uw keuze. Omdat wij het mooiste resultaat willen neerzetten gebruiken wij enkel de beste kwaliteit ballonnen voor onze decoraties. De ballonnen zijn gemaakt van 100% latex en biologisch afbreekbaar.

Ballonboog bezorgen
Een ballonnenboog kunnen we niet per post worden verzonden of opgehaald worden. Wij komen deze op locatie bezorgen. In Schiedam rekenen wij € 10,- bezorgkosten per rit. Daarbuiten zijn de bezorgkosten afhankelijk van de hoeveelheid kilometers dat het bezorgadres van onze winkel af ligt. 


 Ik wil meer informatie


lovedeco maakt gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.