Bezorg informatie

Door de huidige brandstofprijzen hebben wij ervoor gekozen om alle kortingen op bezorgkosten bij grote bestellingen in te trekken. 
De bezorgkosten zijn vanaf heden €0,50 per gereden km ofwel €1 per retour km 


Bezorgen of Afhalen 


Voor al onze decoratie geld dat u ze kunt afhalen of kunt laten bezorgen. 
Voor sommige decoratie waaronder grote boeketten of ballonbogen en pilaren is het logisch dat u kiest voor bezorgen. Voor kleinere decoratie waaronder losse heliumballonnen kan het vaak voordeliger zijn om ze zelf op te halen.
 

Persoonlijke Bezorging


Zo goed als alle ballondecoraties bezorgen wij persoonlijk. Dit houd in dat er geen postbedrijf bij aan te pas te komt. Hierdoor zijn er voor iedere dag maar een beperkt aantal bezorgmomenten, In uw winkelmand kunt u zelf een beschikbare datum en tijd kiezen. Houd er rekening mee dat uw adres ingevoerd staat voor de juiste bezorgkosten.  Wij bezorgen 7 dagen per week gedurende kantoor uren. 
Voor eventuele uitzonderingen kunt u altijd contact met ons opnemen. 
 

Waar bezorgen jullie allemaal? 


Omdat we alle bezorgingen persoonlijk doen kan het zijn dat we uw postcode nog niet hebben geactiveerd in onze webshop. Wij berekenen standaard €1 per retour km gerekend vanaf Rotterdam. Wanneer u verder dan 100km vanaf Rotterdam woont leert onze ervaring dat de bezorgkosten niet meer opwegen tegen de waarde van de decoratie. 
Mocht u toch een bijzonder project hebben dan staan wij hier altijd voor open en kunt u contact opnemen voor een prijsopgave op maat. 

Bereken hier uw afstand vanaf onze winkel: 

Google Maps