filter_list

Filter

Wij zijn dol op ballonnen, u toch ook? Je kunt zoveel leuke dingen maken met ballonnen. Onze ballonboeketten zijn echte eye-catchers. Een bubble ballonboeket is geheel naar wens te personaliseren. Je kunt zelf een mooie tekst verzinnen of een naam op de ballon laten drukken. Leuk om jezelf mee te verwennen voor je eigen verjaardag, maar eigenlijk nog leuker om te geven aan een jarige. Er is altijd een gelegenheid waarbij je een mooi ballonboeket kunt gebruiken. 

Wij kunnen voor u allerlei soorten ballonboeketten maken. Wij hebben een aantal ontwerpen waar u inspiratie uit kunt opdoen. Wij vinden het altijd leuk om iets bijzonders en speciaal voor u te ontwerpen rekening houdend met uw budget. Daarin denken wij graag met u mee.

Bent u geintresseerd in onze ballonboeketten, neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Dan maken wij geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

 Ik wil meer informatie


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Gepersonaliseerde bubble ballon met veren

De kleur van de bedrukking, ballonnen en lint kunt u zelf uitkiezen

29,95

visibility

Gepersonaliseerde bubble ballon met ballonnetjes

De kleur van de bedrukking, ballonnen en lint kunt u zelf uitkiezen

29,95

visibility

Baby loading bubble ballon

Kan worden gevuld met veren of kleine ballonnetjes

29,95

visibility

Luxe happy birthday bubbelballonboeket

De kleur van de bedrukking, ballonnen en lint kunt u zelf uitkiezen

59,95

 Ik wil meer informatie

Een bubble ballonboeket voor uw feest
Wilt u ballonnen om uw feest mooi mee aan te kleden? Lovedeco maakt mooie ballonboeketten in alle soorten en maten. Voor ieder budget is iets moois te ontwerpen. We hebben al een aantal ontwerpen op onze website staan, maar wij kunnen altijd iets naar uw wens ontwerpen. Een bubble ballonboeket kan voor elke gelegenheid. Denk aan een verjaardag, een baby shower, een bruiloft, een jubileum, (winkel)opening of feestdagen. Omdat u uw eigen tekst op de ballon kunt laten drukken is het een uniek ballonboeket.

Waarom een bubble ballonboeket van Lovedeco?
Uw wensen staan voor ons centraal bij het maken van onze diensten. Daarnaast is het restulaat voor ons erg belangrijk. Wij zullen altijd met u meedenken om een zo mooi mogelijk totaalplaatje neer te zetten. Wij zullen u adviseren welke decoratie het mooiste is op de locatie van uw feest, maar uiteindelijk is het altijd uw keuze. Omdat wij het mooiste resultaat willen neerzetten gebruiken wij enkel de beste kwaliteit ballonnen voor onze decoraties. De ballonnen zijn gemaakt van 100% latex en biologisch afbreekbaar.

Ballonboeketten bezorgen
Wij verzenden onze ballonnen niet per post. U kunt ze op komen halen bij ons in de winkel in Schiedam (Als u twijfelt of hyet in u auto past vraag gerust even om advies) of wij kunnen deze komen bezorgen op locatie
In Schiedam rekenen wij € 10,- bezorgkosten. Daarbuiten zijn de bezorgkosten afhankelijk van de hoeveelheid kilometers dat het bezorgadres van onze winkel af ligt. 

 Ik wil meer informatie


lovedeco maakt gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.
van 12 Januari tot en met 22 Januari zijn wij wegens vakantie gesloten. 
Gedurende deze periode zullen wij ook niet telefonisch bereikbaar zijn. 

Voor eventuele vragen kunt u mailen naar info@lovedeco.nl 

Liefs,

Marco & Iris