Gender reveal ballon

1 meter grote zwarte ballon met vraagtekens erop.
Gevuld met helium en confetti in blauw of roze.
Mooi afgewerkt met kleine ballonnetjes en een ballonvoet.

Willen jullie aan familie en/of vrienden bekendmaken of jullie een jongen of een meisje verwachten? Onze gender reveal ballon is een leuke manier om dit mee te doen. Het is een eye-catcher op heet feestje en het knallen van de ballon levert een leuk (film)moment op dat jullie niet snel zullen vergeten.

Hoelang heliumballonnen blijven zweven hangt af van de omgeving waarin ze zweven. Zo kunnen ballonnen gevuld met helium slecht tegen kou en volle zon. Hierdoor kunnen we nooit garanderen hoelang ze mooi blijven. 

Wilt u een gender reveal ballon bestellen? Voeg deze toe aan uw winkelmandje en rond uw bestelling af. Dan maken wij vervolgens geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

Nog vragen? Neem gerust contact op. 
Ik wil meer informatie


Decoraties kunnen niet per post worden verzonden. Wij kunnen deze voor een meerprijs op een door u gewenste locatie komen bezorgen. Of u kunt uw bestelling kosteloos komen afhalen in de winkel.

 

Opties:

Velden met een * zijn verplichte velden
€ 39,95
Prijs per Ballon
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.