filter_list

Filter

Ballonnen zijn leuk om uw evenement mee aan te kleden. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid. Of dit nu een verjaardag is, omdat u gaat trouwen of iets heel anders. Voor elke gelegenheid kunnen wij iets moois voor u maken.

Naast ons standaard aanbod, zijn wij altijd bereid om met u mee te denken en met u opzoek te gaan naar de decoratie die bij u en uw thema past.

 Ik wil meer informatie


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Baby fles ballonpilaar

De kleurencombinatie kunt u geheel naar wens samenstellen

54,95

visibility

Hoepel met script

Kleurgebruik en topballon kunt u naar wens uitkiezen

25,00

visibility

Ijshoorn ballonpilaar

Ballonpilaar in de vorm van een ijsje

100,00

visibility

Kauwgomballen automaal ballonpilaar

Ballonpilaar in de vorm van een kauwgomballen automaat

100,00

visibility

Sarah ballonpilaar

De kleurencombinatie kunt u geheel naar wens samenstellen

80,00

 Ik wil meer informatie

Op maat gemaakte ballondecoratie voor uw feest
Wilt u ballonnen om uw feest mooi mee aan te kleden? Lovedeco maakt mooie ballondecoratie in alle soorten en maten. Op onze site kunt u veel ontwerpen vinden die voor de meeste feesten voldoen aan de wensen van onze klanten. Heeft u echter een bijzonder thema feestje? Bijvoorbeeld jungle, candy, onder waterprinsessenFrozen of iets heel anders. Wij passen ons standaard assortiment graag aan aan uw thema of ontwerpen iets heel anders voor uw feest.

 Waarom op maat gemaakte ballondecoratie van Lovedeco?
Uw wensen staan voor ons centraal bij het maken van onze diensten. Daarnaast is het restulaat voor ons erg belangrijk. Wij zullen altijd met u meedenken om een zo mooi mogelijk totaalplaatje neer te zetten. Wij zullen u adviseren welke decoratie het mooiste is op de locatie van uw feest, maar uiteindelijk is het altijd uw keuze. Omdat wij het mooiste resultaat willen neerzetten gebruiken wij enkel de beste kwaliteit ballonnen voor onze decoraties. De ballonnen zijn gemaakt van 100% latex en biologisch afbreekbaar.

Levensduur van ballondecoratie
Hoelang helium ballonnen blijven zweven hangt af van de omgeving waarin de tros staat. Zo kunnen ballonnen gevuld met helium slecht tegen kou en volle zon. Hierdoor kunnen we nooit garanderen hoelang de boog blijft staan. Heliumdecoraties vullen we standaard met hi-float* om zo de levensduur van ballonnen te verlengen.

Op maat gemaakte ballondecoratie bezorgen
Decoraties kunnen niet per post worden verzonden. Wij komen deze op locatie bezorgen. In onze standplaats Rotterdam rekenen wij € 10,- bezorgkosten. Daarbuiten brengen wij €0,25 per gereden kilometer in rekening. Indien wij de decoraties op moeten hangen of op ingewikkelde plekken moeten plaatsen brengen wij ook plaatsingskosten in rekening.

 Ik wil meer informatie


lovedeco maakt gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.