Super leuk dat u wat meer over ons wilt weten. Wij zijn Marco Ruissen en Iris Nederend, een ondernemend koppel uit Rotterdam. In 2012  hebben wij elkaar leren kennen tijdens onze opleiding, Leisuremanagement, aan de Hogeschool Rotterdam. Destijds waren we beide al bezige bijen en zat het ondernerschap al in ons bloed. Na de opleiding hebben we beide onze eigen weg gevolgd met onze carriere maar in 2018 hebben we besloten samen te gaan ondernemen. 

Tijdens onze studententijd hebben we in de horeca en hospitality branch gewerkt, waardoor gastvrijheid en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel staat. Dit is daarom ook iets wat we graag terugbrengen in Lovedeco.nl. We willen u als klant graag adviseren en begeleiden in het maken van de beste keuze. We zijn daarom goed te bereiken via mail maar ook telefonisch en via whatsapp. 

Mocht u bijvoorbeeld iets super gaafs op pinterest tegen zijn gekomen maar kunt u het nog niet terugvinden in de webshop? We helpen u graag om al uw wensen te realiseren. Onze leveranciers hebben een mega groot assortiment, echter veel te groot voor ons om dat allemaal op voorraad te hebben. 

Na een jaar alle orders vanuit huis te hebben verwerkt werd het in 2019 tijd om de grote stap te maken naar een echte winkel. Tot op de dag van vandaag staan wij hier 5 dagen per week voor u klaar om de mooiste decoratie te laten zien en u te helpen bij het vinden met alles wat u maar nodig heeft voor het perfecte feestje. 

Hopelijk weet u nu wat meer over ons, graag helpen we u met al uw vragen en hopelijk tot snel! 


Wij zijn altijd bereikbaar telefonisch of via whatsapp met het nummer 06-36386000