Beste bezoeker, 

Wat leuk dat u Lovedeco.nl bezoekt. Wij zijn Marco en Iris, een ondernemend stel uit Rotterdam. In 2012 hebben wij elkaar leren kennen tijdens onze opleiding Leisuremanagement, aan de Hogeschool Rotterdam. Destijds waren wij beiden bezige bijtjes die werkzaam waren in de horeca en hospitality branche. Een branche waar gastvrijheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Na ons afstuderen hebben wij beiden onze eigen weg vervolgd in onze carrière: Marco in de evenementen branche en Iris in de promotiebranche.
 
In 2018 besloten wij om samen het ondernemerschap aan te gaan. Vanuit ons appartement begonnen wij Lovedeco.nl. Wij maken de mooiste balloncreaties en leveren maatwerk voor feesten en evenementen. Wij bieden onze klanten advies op maat voor alle feesten en partijen en maken samen met de klant van iedere aangelegenheid een moment om nooit te vergeten. Hierbij staan gastvrijheid en klanttevredenheid voorop en streven wij naar de beste kwaliteit van producten. 

In 2019, na een jaar alle orders vanuit huis te hebben verwerkt en verzonden, namen wij de grote stap en opende wij onze eerste 'tijdelijke' pop-up winkel in Schiedam. Vanuit onze winkel ontvingen wij klanten en presenteerden wij onze creativiteit en diversiteit in ballondecoraties. De pop-up was een groot succes en wij besloten om er een permanente winkel van te maken. 

 
Drie jaar later groeide de winkel uit zijn jasje en hebben wij in december 2021 de winkel in Schiedam gesloten.
De kans deed zich voor om een groter pand aan de Industrieweg in Rotterdam te openen. Op deze nieuwe locatie opereert ons kantoor, onze werkplaats en ons magazijn onder een dak en hebben wij de ruimte om door te groeien tot een all-in party rental service waarin wij de volledige verantwoordelijkheid voor opbouw en decoraties van iedere feestelijke aangelegenheid op ons nemen. 
Het team van Lovedeco.nl staat dagelijks voor u klaar met vakkundigheid en kennis van de laatste trends. 
 
Mocht u iets super gaafs op Pinterest tegen zijn gekomen maar kunt u het nog niet terugvinden in de webshop? 
Wij helpen u graag om al uw wensen te realiseren. Onze leveranciers zijn de grootste wereldwijd en leveren, net als ons, gegarandeerd de beste kwaliteit. 
 
Liefs, Marco & Iris, Lovedeco.nl