Ballonboeket met 45 cm folie ballonnen naar keuze

Deze trossen bestaan uit 2 folie ballonnen van 45 cm en 4 latex ballonnen van 28 cm groot. De print en kleuren van de ballonnen kunt u geheel naar wens samenstellen. Als u aan ons aangeeft voor welke gelegenheid u opzoek bent naar een ballonboeket, kunnen wij u een voorstel doen met passende opties bij de gelegenheid.

Hoelang heliumballonnen blijven zweven hangt af van de omgeving waarin de tros staat.
Zo kunnen ballonnen gevuld met helium slecht tegen kou en volle zon. Hierdoor kunnen we nooit garanderen hoelang de boog blijft staan. Ballontrossen vullen we standaard met hi-float* om zo de levensduur van ballonnen te verlengen. Wij vinden het fijn als u bij uw bestelling doorgeeft wat u met de tros van plan bent zodat wij met u mee kunnen denken naar de beste omstandigheden.

Wilt u een ballontros bestellen? Voeg deze toe aan uw winkelmandje en
rond uw bestelling af. Dan maken wij vervolgens geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

Nog vragen? Neem gerust contact op. 

Ik wil meer informatie

Decoraties kunnen niet per post worden verzonden. Wij kunnen deze voor een meerprijs op een door u gewenste locatie komen bezorgen. Of u kunt uw bestelling kosteloos komen afhalen in de winkel.

* Ballonnen gevuld met Hi-float blijven wel 25x langer zweven dan ballonnen zonder dit wondermiddel.

Opties:

Velden met een * zijn verplichte velden
€ 24,40
Prijs per tros
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.